Szórakozás

Olimpia és szerelmi válság a Villában

Alekosz először a lányok tornadresszét és alakját elemezte, később viszont Benkő Dánielt idéző mérlegállást mutatott be.

A villalakók túl vannak az Olimpián: fiúk és lányok külön mérték össze ügyességüket három-három versenyszámban. László a gerincsérve miatt még mindig nem tudott részt venni a feladatokban, így ő lett a játékmester. Természetesen nem telt balhémentesen a sportesemény sem, Alekosz ugyanis folyamatosan Éva testét gúnyolta, míg Anikóét az egekbe emelte. A Villaolimpiát a sportos testvlrpár, Gigi és Béci nyerte meg.

Újabb nehézségekkel kellett szembenézniük Gigéknek, a Villa szerelmeseinek kapcsolata ugyanis ismét válságba került. Jerzyt néhány napja megszállta a zöld szemű szörnyeteg, féltékeny lett Szandikára. A Szépfiú kirohanását azóta sem tudta feldolgozni Gigi, ez persze Jerzynek is feltűnt, aki szerette volna tisztázni a dolgokat. A fiataloknak azonban nem ment zökkenőmentesen a beszélgetés.

Közben kihívás lázban ég a ValóVilla. A nagy kérdés: vajon kit hív párbajra szerdán este Szandika. A Plasztik cica állítása szerint már egyáltalán nem szeretne a Villában maradni, így a stúdióba szombaton olyan embert akar magával vinni, akivel szemben biztosan nincsen esélye visszatérni. Így a jelöltek között felmerült többek között Béci neve is.

A villalakók vasárnap este ismét elmondhatták, mit is gondolnak egymásról. Kaptak egy listát, rajta különböző tulajdonságokkal, mint például lusta, hisztis, taktikus, buta, és mindegyikről el kellett dönteni, kire jellemző leginkább. És ahogy az várható volt, felszínre került néhány olyan dolog, amiről eddig hallgattak a játékosok, vagyis hogy ki mit is gondol a másikról valójában. Éva kapott hideget-meleget a játék alatt, összesen tíz kategóriában tarolt, többek között ő nyerte el az aljas, önző, kétszínű, pletykás címet is.

AJÁNLOTT LINK:

KIHÍVÁS LÁZBAN ÉGNEK A VILLALAKÓK! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik