Szórakozás

Megőrülnek a rajongók Olivérért és Gombiért

A Szépfiú egy diszkóban sztriptízel, a Vagány közönségtalálkozón kápráztatja el a lányokat.

Azok a villalakók, akik a mai napig játékban vannak, elképzelni sem tudják, micsoda hisztéria alakult ki körülöttük. Számukra észrevétlenül több ezres, vagy akár több tízezres rajongótáborok szerveződtek köréjük, akik most örülnek, ha lefotózhatják, megérinthetik őket. A döbbenet akkor érkezik, amikor elhagyják a Villát, és szembesülnek a valósággal.

A kiesettek közül most a két tesztoszteron bombát, Olivért és Gombit kísérte el a Fókusz egy sima hétvégi haknira. Ez alapján még megsaccolni is nehéz, mi lesz, ha egyszer a döntősök szabadulnak ki a ketrecből.

Gombi és Éliás Junior együtt próbálják slágerüket. Korábban csak a tévéből ismerték egymást, ám amikor a villalakó elénekelte Éliás Jól vagyok című szerzeményét, a dal egy csapásra sláger lett. Most pedig már ott tartanak, hogy együtt is fel fognak lépni. A koncertek sincsenek már messze, sőt lehet, hogy lesz több, közös dal is. A Szépfiú a táncolást sem hagyta abba, egy szál alsógatyában, magabiztos macsóként kápráztatja el a lányokat különböző diszkókban.

Olivér közben közönségtalálkozókon őrjíti a rajongókat. A Villa Vagányát szétszedik a lányok, megbámulják, tapogatják, csókolgatják és fényképezik, mint valami egzotikus állatot. Olivér ezeket a bulikat egyúttal Alekosz szimpátia-gyűlésnek is felhasználja, ő így kampányol barátja mellett. Az egykori valóságshow-hősnek nincs egy magányos pillanata, de ő szívesen csinálja ezt és boldogan zsebeli be a sok-sok szeretetet, ami mindig, minden körülmények között árad felé.

AJÁNLOTT LINK:

Olivér és Gombi megmutatta magát az éjszakában (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik