Szórakozás

Álruhában járt a kórházba Fábry Sándor

A show-man a felismerhetetlenségig álcázta magát a látogatásoknál.

Fábry Sándornak több mint tíz éven át sikerült elérnie, hogy magánéletéről egy betű sem jelent meg a médiában. Hétfőn azonban megtört a csend: bombaként robbant, hogy az 57 éves show-mannek megszületett első kislánya, Borbála.

Az Új Ász információi szerint a kisbabát vasárnap vitték el szülei a harmadik kerületi Szent Margit Kórházból. Az orvosok és nővérek körében azonban nagy a csend, nem beszélhetnek ugyanis a történtekről.

Egy neve elhallgatását kérő informátor a lapnak annyit elárult, hogy a műsorvezető párját a klinikán való tartózkodása során külön szobában helyezték el, hogy a lehető legnyugodtabb körülmények között hozhassa világra csemetéjüket. A szemfüles betegeknek azonban még így is feltűnt, hogy Fábry rendszeresen bejár látogatni párját a kórházba. Sapkában és napszemüvegben járt-kelt a klinika területén, ennek ellenére többen is felismerték – mondta az informátor.

A napilap megkeresésére az RTL Klub nem kívánt nyilatkozni Fábry Sándorral kapcsolatban. Elmondásuk szerint szeretnék meghagyni munkatársuknak a döntés lehetőségét, hogy miről nyilatkozik a médiának és miről nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik