Szórakozás

Felmondott Fábry Sándor rendezője

Kovács Gabriella úgy döntött, nem hajlandó tovább eltűrni a show-man durva megjegyzéseit.

A Bors című napilap információi szerint Fábry az utóbbi időben többször is minősíthetetlen, trágár stílusban beszélt az Esti Showder rendezőjével, valamint kollégáival, akik egyre nehezebben viselték a műsorvezető kirohanásait. Kovács Gabriella a múlt héten elégelte meg a sértegetéseket, és levélben nyújtotta be felmondását a műsor producerének, Kovács Kristófnak.

A szakember a lapnak elmondta, tűrhetetlennek és minősíthetetlennek tartja Fábry viselkedését, ugyanakkor azokra is gondolnia kell, akiknek a megélhetése az ő munkájától is függ, így más módon kell rendeznie a dolgokat.

A stábhoz közel álló források szerint Kovács Kristóf semmi pénzért nem válna meg munkatársától, ezért állítólag megígérte a rendezőnek, elbeszélget Fábry Sándorral, hogy a jövőben több ehhez hasonló eset ne fordulhasson elő.

A lap szerette volna megkérdezni a producert és Fábryt is a botránnyal kapcsolatban, de egyiküket sem tudták elérni.

A műsorvezetőre mostanában rájár a rúd. Nemrég még siralmas nézettségi adatokról cikkeztek a lapok, pár héttel ezelőtt pedig Gregor Bernadett döntött úgy, hogy elégtételt vesz, amiért a show-man az egyik adásban nyilvánosan megalázta őt és szerelmét, Magyar Attilát. A legutóbbi Esti Showder felvétele bizonyult azonban mind közül a legpechesebbnek: nem elég, hogy Fábry beletenyerelt egy közel mínusz nyolcvanfokos szárazjégbe, még az adás sorsa is veszélyben forgott, miután Magyar György sztárügyvéd letiltatta a promócióját.

AJÁNLOTT LINKEK:

Rendezője felmond Fábry Sándornál (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik