Szórakozás

Fábry 13 éve mondja a magáét

A show-man elmúlt 40, amikor beindult a karrierje. Szerinte soha nem szabad belegondolni, hány millió ember figyeli a lépéseit, mert akkor orra bukik.

Ritka pillanatok egyike, amikor Fábry Sándor interjút ad, a Reflektorral ezúttal kivételt tett. A műsorvezető, aki 13 éve egyfolytában mondja a magáét – és Fábry Sándor, aki ezalatt az idő alatt szinte semmit sem változott. A show-man, aki újraértelmezte a beszélgetős műsorokat – és Fábry Sándor, aki nyugodt vidéki életet él, és bulik helyett kirándulni és vízitúrázni jár.

Fábry élete alaposan megváltozott, amikor 1998-ban igent mondott egy olyan műsorra, ami akkor itthon még ismeretlen volt. A nevével fémjelzett show egy csapásra népszerűvé tette – és az emberek mindent tudni akartak róla. Azt is, amit ő maga inkább óvni szeretett volna, különösen a bulvársajtó elől. Azt mondja, igyekszik a helyén kezelni a világot és mindig kimondja, amit gondol. Az évek alatt megmaradtak a barátai is, és véleménye szerint szinte semmit sem változott a hírnév óta. A show és a népszerűség egy másik életet is jelent számára, bár szerinte, emiatt sokkal több jót kap, mint rosszat.

Fábry több kitüntetést kapott, legalább 40 filmben íróként, forgatókönyvíróként is dolgozott, a Sose halunk meg című alkotásban pedig dramaturgként vett részt. A showman egyébként ismertségét gyakran arra használja, hogy felhívja a figyelmet néhány problémára: ott volt kajakkal, amikor a duzzasztógátak ellen tiltakoztak a Rábán, és akkor is, amikor Leányfalu lakói sebességkorlátozásért küzdöttek. Mint mondta, szeret sok pénzt keresni, de az az érzés, amikor fellép egy-egy jótékonysági rendezvényen, semmivel sem pótolható.

Arra a kérdésre, ennyi mindennel a háta mögött boldognak érzi-e magát, határozott igennel felelt. Szeret Magyarországon élni, úgy érzi, megtalálta a helyét, és bár sokszor méltatlan támadások érik, a 13 év alatt már megtanulta helyén kezelni a dolgokat.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fábry szerint a népszerűség megrészegít (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik