Szórakozás

Fábry Sándor apa lett

Az anyuka és a kislány is jól vannak, már kiengedték őket a kórházból.

Az 57 éves show-man kislánya március első napjaiban jött a világra, és a Borbála nevet kapta – írja mai számában a Bors. A napilap szerint Fábrynak ezzel egy régi álma vált valóra, hiszen élettársával már évek óta egy párt alkotnak, és minden vágyuk az volt, hogy végre gyermekük szülessen.

A műsorvezető kollégái és barátai a lap megkeresésére azt állították, hogy semmit sem tudnak az ügyről, az újdonsült apuka telefonjának másik végén egy – Fábry Sándor orgánumára kísértetiesen hasonlító – férfi pedig a „téves számot hívtak” szöveggel zárta rövidre a beszélgetést.

Fábrynak egyébként már van egy gyermeke, ugyanis 2009 januárjában Malawiban nevére vett egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta.

A show-man mindig is féltve őrizte magánéletét, kedvesével a nyilvánosság előtt szinte sosem mutatkoztak. Az RTL Klubnak adott egyik korábbi interjújában úgy fogalmazott, 1998-ban a nevével fémjelzett show egy csapásra népszerűvé tette – és az emberek mindent tudni akartak róla. Azt is, amit ő maga inkább óvni szeretett volna, különösen a bulvársajtó elől. Azt mondja, igyekszik a helyén kezelni a világot és mindig kimondja, amit gondol. Az évek alatt megmaradtak a barátai is, és véleménye szerint szinte semmit sem változott a hírnév óta. A show és a népszerűség egy másik életet is jelent számára, bár szerinte, emiatt sokkal több jót kap, mint rosszat. Ennyi mindennel a háta mögött mégis igazán boldognak érzi magát, és szeret Magyarországon élni.

AJÁNLOTT LINK:

Megszületett Fábry kislánya, Borbála (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik