Szórakozás

Szandika mégsem Évát hívja párbajra?

VV Olivér és Sanyi szerint a Plasztik cica végül más valaki nevét fogja mondani.

A Reggeli vendége hétfőn Szandika jó barátja, Sanyi volt, akit a Villa egykori nagy manipulátora, Olivér is elkísért.

A férfi szerint a dús ajkú valóságshow-hős csak most döbbent rá igazán, hogy egyedül van, és senki másra nem számíthat a Villában saját magán kívül. Többek között ennek is köszönhető, hogy az utóbbi hetekben furcsán viselkedik, és taktikázik.

Olivér nagyon reméli: annak ellenére, hogy Szandika folyamatosan azt hangoztatja, hogy Évát hívja párbajra, végül más valaki mellett dönt majd. A luxusbörtön egykori Vagánya szerint mindkét lányra szükség van a Villában, éppen ezért a szőke kebelcsodának inkább Lacival kellene megmérettetnie magát. Olivér szerint a Dokiként beköltöző erőembernek hónapok óta csak a szája jár, miközben semmit nem tesz le az asztalra, és a háttérben meghúzódva próbál ellavírozni a harmadik-negyedik helyig.

Sanyi is szinte biztos benne, hogy Szandika nem Évát fogja kihívni szerdán, szerinte inkább Lacit, vagy Jerzyt viszi majd magával a stúdióba, hogy megküzdjön a bennmaradásért. A jó barát szerint elképzelhetetlen, hogy – mint az a hétfő esti összefoglaló előzetesében is elhangzik – Bécire teszi majd a zöld kendőt a Plasztik cica, hiszen Szandika ennél jóval bevállalósabb, és ha már egyszer kimegy, mindenképpen adni szeretné magának egy esélyt.

AJÁNLOTT LINK:

Chicago lesz a Párbajon? (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik