Szórakozás

Torgyán tanácsai Alekosznak

Azt az utat javasolja a valóságshow-hősnek, amit ő maga is bejárt: „tanulni és képeznie kell magát, és akkor eléri a céljait”.

A ValóVilág okostojása több alkalommal is megcsillogtatta kiváló szónoki képességeit, amikor lakótársait választékosan küldte el melegebb éghajlatra. Nyakatekert mondatai és aranyköpései már a rajongókat is megihlették, a “Mindig, minden körülmények között!” mondása pedig szállóigévé vált.

A Villában a politikusi pálya egy kis részébe is belekóstolhatott már Alekosz, ám édesanyja szerint nem kizárt, hogy a valóságshow vége után is hasznát veszi majd szónoki képességeinek – írja a STOP.hu.

Az asszony el tudná képzelni a görög fiút egy miniszteri bársonyszékben, vagy a parlamentben, ahogy éppen szónokol, mert mint mondja, fia – annak ellenére, hogy csak nyolc osztályt végzett – „egyáltalán nem hülye gyerek”.

Megkérdezték dr. Torgyán Józsefet, hogy ő mit szólna hozzá, ha Alekosz a VillaParlament után a valódi Országgyűlésben tűnne fel. Az egykori agrárminiszter már az elején leszögezte: nem kíséri figyelemmel a műsort, de azt az utat javasolja a valóságshow-hősnek, amit ő maga is bejárt: „tanulni és képeznie kell magát, és akkor eléri a céljait”.

Torgyán legutóbb a szalámit és egyéb élelmiszereket lopó Bakács Tiborral kapcsolatban fejtette ki ugyancsak határozott véleményét: a politikus szerint az újságíró tette az egész ország számára ledegradáló, elszomorító és elfogadhatatlan, éppen ezért ő letöltendő börtönbüntetésre ítélné a kritikust.

AJÁNLOTT LINK:

Miniszter lesz a ValóVilág legnagyobb sztárjából? (STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik