Szórakozás

VV Anikó közel került L.L Juniorhoz

Béci, Király L. Norbi és Olivér után a roma rapperre vettet ki hálóját a Villa Rosszkislánya?

Véget ért a zene hete, a játékosok Kasza Tibi és L. L. Junior vezetésével írtak két új dalt. Az énekesek a dalpremier után is a játékosokkal maradt még, hiszen pénteken volt a 100-ik napja, hogy az első Villalakók, vagyis Alekosz, Éva, Gigi és Béci beköltöztek a luxusbörtönbe. Ezt egy fergeteges bulival ünnepelték meg, melyen az énekesek is részt vettek. Tibi és Junior ugyanis annyira otthonosan érezte magát a Villában, hogy nem akaródzott nekik hazamenni. Persze lehet, hogy a roma rappernek nem csak ez az egy oka volt, hogy maradjon. Az elmúlt napokban ugyanis nagyon összemelegedett Anikóval.

De nem könnyű egy ismert embernek a kamerák kereszttüzében flörtölgetni, így aztán a zenész és a Rosszkislány egy furcsa virágnyelven kezdtek társalogni, a végén pedig már nem is értették, hogy pontosan mit is akar a másik.

Szandika azonban nehezményezte, hogy legjobb barátnője, Anikó lecserélte L.L. Juniorra. Legnagyobb bánatát pedig ellenségével, Alekosszal osztotta meg, de előtte még félrevonult a szobába Gigivel egy kis „játszadozásra”. A lányok erotikus műsora nagyon kiverte a biztosítékot Jerzy-nél. A Szépfiú félrehívta Gigit és megmondta neki, hogy az ő barátnőjét ne fogdossa senki, és ha szeretne vele lenni, akkor ezt többet ne csinálja. Gigi úgy érezte, Jerzy egy kicsit túlzásokba esett, hiszen ő csak viccelődött Szandikával.

AJÁNLOTT LINK:

SZANDIKÁT KÜLDIK PÁRBAJOZNI (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik