Szórakozás

Szandika magára pakoltatta a jeleket

A Villa Plasztik cicájának sikerült a terve, három jellel ő lett a hetedik kiválasztott.

Szombat este került sor a ValóVilág hetedik kiválasztására: a villalakóknak ismét meg kellett nevezniük azt a személyt, akit nem szeretnének többé a luxusbörtön falain belül látni. Ezen a héten ismét a taktikázásé volt a főszerep, Olivér és Gombi sokat bírált módszerét alkalmazták a villalakók: engedve Szandika kérésének, a dús ajkú valóságshow-hős neve alá pakolgatták a jeleiket.

A Plasztik cica egész héten azért kampányolt, hogy ha majd eljön a kiválasztás ideje, Béciék őt küldjék csatába, hogy végre párbajra hívhassa Évát, és örökre a Villa falain kívül hagyja. Barátai hiába figyelmeztették, hogy Olivér és Gombi sem tért vissza győztesen, miután ezt a módszert alkalmazták, valamint, hogy a nézők is elítélik ezt a fajta taktikát, a kebelcsoda hajthatatlan volt.

Elsőként a szombati párbaj győztese, Alekosz lépett a táblához, aki ősi ellenfelére, Bécire tette a jelet. A táncos fiú nem viszonozta a gesztust, és bár szíve szerint Évára voksolt volna, taktikából inkább Szandika nevét mondta. A Plasztik cica kényszerből Gigit jelölte meg kiválasztottként, mert úgy gondolta, ő biztosan nem kap majd több jelet, így nem jelenthet rá veszélyt. A Testvérpár női tagja óriási meglepetésre Anikót jelölte meg kiválasztottként, mert attól félt, ha Évára tesz, a Törtető Jerzyt vinné ki magával párbajozni. A Rosszkislány sem akart taktikázni, úgy döntött, Évát nem szeretné a luxusbörtön falain belül tudni. Éva Jerzyre tett, a Szépfiú pedig eggyel növelte Szandika jeleinek a számát, csak úgy, mint a Villa erőembere, Laci.

A villalakók tehát úgy döntöttek, Szandikát küldik párbajra, így neki kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen szombatig. Szerdán pedig meg kell neveznie azt a személyt, akivel meg szeretné mérettetni magát a stúdióban a bennmaradásért.

AJÁNLOTT LINK:

SZANDIKÁT KÜLDIK PÁRBAJOZNI (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik