Szórakozás

Lindsay újabb köre a bíróságon

Ahogy az esélyeket latolgatják, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Lohan nem ússza majd meg börtönbüntetés nélkül a nyaklánclopási ügyet.

Míg a február eleji meghallgatás után még halványan pislákolt a remény, hogy a 24 éves sztár esetleg vádalkut köthet az ügyésszel, elkerülve ezzel a börtönt. Danette Meyers helyettes kerületi ügyész azonban olyan ajánlattal állt elő, amit a színésznő semmiképpen nem hajlandó elfogadni – 6 hónap börtön, amennyiben bűnösnek vallja magát. A dolog „alku” része pedig azt feltételezi, hogy Lohan várhatóan sokkal többet kap majd, ha a tárgyalóteremben, esküdtszék előtt találják bűnösnek.

Az ügyben eljáró Keith Schwartz bíró nem kívánja majd megkönnyíteni a balhés sztár dolgát. „Azt már most elmondhatom magának, hogy az ügyben benne van a börtönbüntetés lehetősége. Amennyiben vádalkut köt, börtönbe megy. Ha tárgyalásra viszi az ügyet, börtönbe megy. Én mindenkit ugyanúgy kezelek, és nem fogok magával másképp bánni, mert maga Lindsay Lohan” – jelentette ki a bíró.

A színésznő látszólag feloldhatatlan problémája abban áll, hogy ha elfogadja a vádalkut és bűnösnek vallja magát, akkor 6 hónapra bevonul a börtönbe. Amennyiben visszautasítja a vádalkut és tárgyalás lesz a dologból, egyszerre kerül majd a bíró elé a lopási ügy és Lohan próbaidejének kérdése – azaz abban a pillanatban, ahogy a bíró (még az ítélethozatal előtt) úgy érzi, hogy a színésznő bűnös, azonnal börtönbe küldi a próbaidő megsértéséért, és Lohan rácsok mögött várhatja meg a lopási ügy végét. Amennyiben bűnösnek találják, akár egy évre is leültethetik. Még egy variáció, ha a színésznő még a tárgyalás elején bűnösnek vallja magát – aztán pedig bőszen reménykedik, hogy a bíró kevesebbet szab ki rá, mint 6 hónap.

Lohan és ügyvédje már tegnap kijelentették, nem hajlandóak elfogadni az ügyész ajánlatát, és tárgyalásra viszik az ügyet – hivatalosan azonban március 10-ig még meggondolhatják magukat.

AJÁNLOTT LINKEK:

A bíró Lindsaynek: ‘Ha vádalkut köt, mehet a börtönbe’ – angolul (UsMagazine.com)
Az ügyész hat hónapot ajánl Lohannek – angolul (TMZ)
Lindsay Lohan: ‘Tárgyalásra viszem az ügyet’ – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik