Szórakozás

Fábry kontra Magyar György: veszélyben a műsor

A sztárügyvéd a korábbi sérelmek hatására még az Esti Showder reklámját is letiltotta.

Milliós nagyságrendű kötbéres szerződést írt alá Kovács Kristóf az Esti Showder producere. Abban az esetben, hogyha Magyar György ügyvéd engedélye nélkül adják le csütörtökön a Fábry kontra Magyar néven felvett beszélgetést, akkor a műsor producerének ennyi pénzt kell fizetnie az ügyvéd úrnak. Tehát nyilvánvalóan nem fog úgy lemenni adásban, hogy nincs meg a megfelelő hozzájárulás. Viszont jelenleg a beszélgetés tilalom alatt áll.

A Fábry-Magyar békítő tárgyalásra azért volt szükség, mert korábban az ügyvéd kifogásolta a műsorvezető egyik állítását, nevezetesen azt, ahogyan Fábry a devecseri árvízkárosultaknak szabott sikerdíj mértékéről beszélt. Dr. Magyar György szerint a show-man átlépte azt a határt, ami már nem vicces, hanem otromba, és ami még személyi jogokat is sérthet.

A „párbaj” rendben lezajlott, a műsor producere szerint egy nagyon jó, érdekes beszélgetés született, még ha nem is volt baráti a légkör. Pár nappal később azonban kiderült, bár a sztárügyvéd még nem is látta a felvételeket, a műsor promócióját már letiltotta. A producerrel pedig telefonon azt közölte: ha nem nézheti meg adásba kerülés előtt a vágott változatot, annak közléséhez nem járul hozzá, és Fábry Sándornak kell viselnie a jogi következményeket.

Dr. Magyar György azt határozottan cáfolta, hogy a letiltásnak lenne bármiféle köze ahhoz, hogy ügyfele, Gregor Bernadett bejelentette, ő is beperli az Esti Showdert, mert egy korábbi adás a művésznő Magyar Attilához fűződő kapcsolatát figurázta ki.

Hogy pontosan mi lesz a Fábry-Magyar párbaj vége, csütörtökön este kiderül…

AJÁNLOTT LINKEK:

Fábry ügyvéddel párbajozik (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik