Szórakozás

Íme Keanu Reeves budapesti otthona

A hollywoodi sztár Budapest egyik legpatinásabb utcájának legszebb épületében talált rá átmeneti luxuslakására.

A korábbi hírekkel ellentétben Keanu végül nem egy budai luxusvillában szállt meg. A Mátrix filmek sztárjának, egy belvárosi. V. kerületi luxuslakást béreltek a Dorottya utcában.

Mint arról korábban beszámoltunk, a színész hétfőn este stábja nélkül, egyedül érkezett hazánkba. A Mátrix sztárja, ha teheti, kerüli a nyilvánosságot, nem szívesen találkozik a sajtóval sem. Annyira ragaszkodik intim szférájához, hogy szakácsot is hozott magával, így nemcsak az étteremi koszttól kíméli meg magát, hanem rajongóitól is.

A világsztár a 47 Ronin című filmet forgatja a rákospalotai Raleigh Stúdióban, ahol szerda délelőtt már a szokásosnál is nagyobb nyüzsgés volt. A négy méter magas kerítés mögött már nagyrészt áll a japán falu. A 47 Ronin című alkotás egy csapat harcosról szól majd, akik gazdájuk halála után szent esküvel fogadják, hogy felkutatják és felelősségre vonják a tettest, kerüljön az bármibe.

Az Aktív információi szerint szerdán tartották a szereplők ruhapróbáját, a színész pedig délután beiktatott egy kis városnézést is.

AJÁNLOTT LINKEK:

Keanu Reeves Dorottyát választotta (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik