Szórakozás

Keanu Reeves Budapestre költözik

A február 28-ától hazánkban forgató színész luxuslakást bérel majd a fővárosban.

Néhány nap és hazánkba érkezik az amerikai világsztár, Keanu Reeves. Már gőzerővel keresik azt a budapesti ingatlant, ahol a Mátrix-filmek legendás alakját megformáló színész kipihenheti a forgatások fáradalmait. Az Új Ász információi szerint egy belvárosi lakás már megfelelt volna a nem mindennapi igényeknek, de a stáb lecsúszott a bérlésről.

Az ingatlanközvetítőknek nincsen könnyű dolga, a lakásnak ugyanis legalább 140 négyzetméteresnek kell lennie, fontos, hogy rendelkezzen mélygarázzsal és lifttel, nagy, nem utcára néző terasza legyen, és a tulajdonos engedélyezze, hogy a stáb felszerelje néhány kondigéppel is. Elengedhetetlen továbbá, hogy legyen a háznak portaszolgálata, vagy legyen lehetőség arra, hogy a produkció megszervezze a védelmet, illetve teljesen felszereltnek és gépesítettnek kell lennie az álomlakásnak – árulta el a lapnak az egyik legnagyobb hazai ingatlanközvetítő munkatársa.

A 47 Ronin című film magyarországi forgatásai a tervek szerint április 30-án már véget is érnek, de a bérbeadó biztosan nem panaszkodik majd, hiszen a stáb akár havi másfél millió forintot is hajlandó kifizetni, ha a lakás minden igényét kielégíti Keanunak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik