Szórakozás

Budai luxuslakásba költözik Keanu Reeves

A Mátrix főszereplője két hónapos budapesti munkája során egy első kerületi lakásban pihenheti ki a nap fáradalmait.

A színész a 47 Ronin című film forgatásai miatt hamarosan hazánkba érkezik, így az ingatlanértékesítők már hetekkel ezelőtt gőzerővel kutatták azt a lakást, ahol a filmsztár álomra hajthatja majd a fejét két hónapos budapesti munkája során.

Az ingatlanirodáknak nem volt könnyű dolguk, Keanu ugyanis nem mindennapi igényekkel állt elő. A keresésnek végül meglett az eredménye: egy első kerületi lakásra esett a választás – értesült a helyitipp.hu.

A 165 négyzetméter alapterületű ingatlan Buda patinás részén található, pár perc sétára a Várnegyedtől és a Dunától. A luxusotthon hat tágas térrel és egy intimterasszal rendelkezik, emellett huszonnégy órás portaszolgálat, uszoda és konditerem áll a világsztár rendelkezésére a nap minden percében – írja a helyitipp.hu.

A 47 Ronin című film magyarországi forgatásai a tervek szerint április 30-án már véget is érnek, de a bérbeadó biztosan nem panaszkodik majd, hiszen az Új Ász információi szerint a stáb akár havi másfél millió forintot is hajlandó kifizetni, ha a lakás minden igényét kielégíti Keanunak.

AJÁNLOTT LINK:

Keanu Reeves Budapestre költözik (helyitipp.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik