Szórakozás

Keanu Reeves a szakácsát is magával hozta

Hétfőn este megérkezett Budapestre Mr. Mátrix. A világsztár hosszú hajjal, fekete sapkában, népes, mintegy kétszáz fős kísérettel szállt le magánrepülőgépével Ferihegyen.

A Mátrix-trilógia sztárja, akinek legutóbbi filmjét, a Henry’s Crime című vígjátékot tavaly mutatták be a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, és akit a magyar mozik közönsége legutóbb a Pippa Lee négy életében láthatott, a 47 Ronin című, 3D-s film forgatására érkezett Magyarországra. Két hónapra rendezkedik be nálunk. A 47 Ronin című alkotás egy csapat harcosról szól majd, akik gazdájuk halála után szent esküvel fogadják, hogy felkutatják és felelősségre vonják a tettest, kerüljön az bármibe.

A Fókusz információi szerint Budapest utcáin nem lehet összefutni a színésszel, mert a két hónap alatt csak stúdióban forgatnak majd.

A Magyarországon és Nagy-Britanniában forgatott film a Universal tervei szerint 2012 novemberében kerül majd a mozikba.

Keanu Reeves korábbi sajtóértesülések szerint egy első kerületi lakásban pihenheti ki a nap fáradalmait. A 165 négyzetméter alapterületű ingatlan Buda patinás részén található, pár perc sétára a Várnegyedtől és a Dunától. A luxusotthon hat tágas térrel és egy intimterasszal rendelkezik, emellett huszonnégy órás portaszolgálat, uszoda és konditerem áll a világsztár rendelkezésére a nap minden percébe. A Fókusz információi szerint Keanu a szakácsát is elhozta magával Magyarországra.

AJÁNLOTT LINKEK:

Budapestre költözött Keanu Reeves (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik