Szórakozás

Exneje retteg Charlie Sheentől: eltiltaná tőle a gyerekeit

Brooke Mueller azt állítja, a sztár megfenyegette, és újabban nem viselkedik annyira megbízhatóan, hogy felügyelhesse közös gyerekeiket.

Tovább folytatódik a Charlie Sheen-szappanopera: nem sokkal azután, hogy Sheen kifejezte haveri csodálatát Mel Gibson iránt, exneje tett róla, hogy a sztárnak egy kis Gibson-féle bírósági hercehurcában is része legyen. Brooke Mueller a napokban azzal kereste fel a Berverly Hills-i rendőrkapitányságot, hogy nem bízik Sheenben, ezért szeretné, a rend őrei segítenének hazavinni a színész házából közös gyermekeiket – a kapitányságon erre közölték a hölggyel, hogy rossz helyen jár, tekintve, hogy Sheen nem is lakik Beverly Hillsben.

Charlie persze készen állt a válasszal exneje furcsa hibájával kapcsolatban: azt állítja, Mueller iszik, mint a kefekötő, és amikor éppen a Beverly Hills-i rendőrségen adta elő élete történetét, korábbi megállapodásuk szerint Sheen házában kellett volna lennie, együtt a gyerekeivel.

Muellernek viszont időközben sikerült annyira hihetően előadnia a sztoriját, hogy ideiglenes távoltartó végzést szerezzen exférje ellen – Sheen innentől kezdve nem mehet 90 méternél közelebb a hölgyhöz (ami vicces, tekintve, hogy múlt héten még annyira jóban voltak, hogy Mueller elfogadta Sheen ajánlatát, hogy egy ajándékba kapott házba költözzön gyerekeivel, közvetlenül a színész szomszédságába).

Sheen ügyvédje nem kívánta kommentálni a fejleményeket – annyit azonban elmondott, ügyfele erősen gondolkodik azon, hogy hasonló távoltartó végzést kérjen „kontrollálhatatlan” exneje ellen.

AJÁNLOTT LINKEK:

Brooke Mueller: ‘Charlie megfenyegetett’ – angolul (TMZ)
Sheen exe a rendőrségre ment a gyerekek miatt – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik