Szórakozás

Victoria Beckham rokkantként parkolt

A focistafeleségnek sürgősen játékot kellett vennie fiainak, sofőrének viszont nem volt ingerenciája átállni a kocsival.

A Daily Mail beszámolója szerint a 36 éves híresség legkisebb fia, Cruz hatodik születésnapi bulija okán ugrott be egy játékboltba, sofőrje azonban rokkantaknak fenntartott helyen tette le Victoria fekete Jaguárját.

A hölgy nem töltött különösebben sok időt a boltban, így akár feltűnés nélkül megúszhatta volna a dolgot, ha nem jelenik meg a cisztás fibrózisban szenvedő Chantelle Huges, aki így nem tudott megállni az üzlet előtt. Saját bevallása szerint Huges, amikor meglátta, hogy a fekete Jaguár szélvédőjén nincs rokkantságot igazoló plecsni, elhatározta, hogy megvárja a jármű tulajdonosát, és szembesíti illetlen parkolási szokásaival. Amikor viszont szembejött vele Victoria Beckham, a hölgy köpni-nyelni nem tudott a meglepetéstől – és csak később háborodott föl, már egy újságíró társaságában.

Victoria Beckham természetesen bocsánatot kért az eset miatt, sofőrje nevében is. A szóvivője által kiadott közlemény szerint „Mrs. Beckham nem tudott a sofőr hibájáról, és ha tudott volna róla, sosem egyezett volna bele, hogy elfoglaljanak egy rokkantaknak fenntartott parkolóhelyet.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Victoria össztűz alá került, miután lenyúlta a parkolóhelyet egy cisztikus fibrózisban szenvedő hölgytől – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik