Élet-Stílus

A nagy stílusváltás

Beckhamné laposodik. Kritikusok szerint jót tesz a váltás a divatikon megjelenésének.

Victoria Beckham mindig szolgáltat nekünk beszédtémát. Ebben is az élen jár a valamikori „fűszeres lány”. A tervezőnő most a meglepő stílusváltásával keltette fel a világsajtó figyelmét.
A mindig magassarkúban közlekedő focistafeleség meglepő módon megvált védjegyévé avanzsált holdjáróitól. Pedig ő még a játszótérre is a kényelmetlen divatcipőkben kísérte el gyermekeit.

Most egy szemfüles fotós Victoriát egyszerű és természetes balerina cipőben kapta lencsevégre. Ráadásul egy Lanvin tervezte darabban. Lehet, hogy innentől a természetesség lesz a kulcsszó? Mert nemrégiben egy műtéti beavatkozással, a szilikon melleitől is elbúcsúzott a divatikon, aki állítólag már a negyedik gyermekét hordja a szíve alatt.
Noha Victoria azzal indokolja a cipőváltást, hogy most ez a divat, a jól értesültek szerint nem erről van szó, hanem arról, hogy Beckhamné lábai teljesen tönkrementek a kényelmetlen cipellőktől. Valamint várandósága is szükségessé teszi a kényelmes és biztonságos viseletet, ami nem mellesleg éveket fiatalít Victoria megjelenésén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik