Szórakozás

Visszadobták Beckham 25 milliós becsületsértési perét

A focisztár azért perelte (volna) az In Touch Weeklyt, mert a lap lehozta a hírt, miszerint Beckham többször csalta meg nejét egy prostival.

Beckham tavaly szexbotránya azzal kezdődött, hogy egy Irma Nici nevű hölgy azt állította, a focista rendszeresen fizetett neki a szexért – sőt egy alkalommal még édeshármasra is rávette egy másik dolgozó lánnyal. A sztorit az In Touch szellőztette meg, Beckham természetesen mindent tagadott, és perrel fenyegetőzött – és be is váltotta volna ígéretét, azonban a bíró visszadobta a magazin ellen indított becsületsértési pert.

Az indoklás szerint Beckham ügyvédeinek nem sikerült egyértelműen bebizonyítaniuk, hogy a magazin szerkesztője rosszindulatúan járt el, amikor lehozta a sztorit. Ezen kívül a hölgy csak a szólásszabadságból eredő jogát gyakorolta, amikor beszámolt az In Touch riporterének, és tekintve, hogy a focista folyamatosan a bulvárlapok címlapján szerepelt, a magazin szerkesztője jogosan döntött úgy, hogy megjelenteti a sztorit.

A focista szóvivőjén keresztül, közleményben reagált a Los Angeles-i bíróság döntésére: „Minden épeszű ember tudja, hogy Nici története nem igaz, és mi ennek megfelelően addig fogunk harcolni az igazunkért, amíg ezt jogilag is elismerik.” A jelentések szerint Beckham ügyvédei megfellebbezik az ítéletet.

AJÁNLOTT LINKEK:

Az amerikai bíróság elgáncsolta Beckham perét – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik