Szórakozás

Beckhamék Katie Price miatt cseréltek repülőt

David és Victoria Beckham állítólag nem voltak hajlandóak ugyanazzal a géppel Los Angelesbe repülni, amin Katie Price utazott.

A sztárok szóvivője természetesen cáfolta a felröppent pletykát, és biztonsági megfontolásokra hivatkozott, a Heathrow néhány alkalmazottja azonban állítja, amikor Victoria tudomást szerzett róla, hogy Price is azzal a járattal utazik, amire az ő jegye szól, kategorikusan kijelentette, hogy nem száll fel a gépre – ellenben azonnal kerítsenek neki egy másikat.

Beckham és Price – vagy ahogyan anno hivatkoztak rájuk, Posh és Jordan – kapcsolata még 2000-ben romlott meg: Price azzal vádolta meg a focistafeleséget, hogy tönkretette bimbózó románcát Dane Bowersszel. Az ügyből nyilvános sárdobálás lett, a hölgyek pedig úgy tűnik, egy életre vérig sértették egymást.

Beckhamék, akik a vasárnapi Oscar-gála apropójából utaznak Los Angelesbe, végül egy másik gépre szálltak fel, pár órával később. Victoria nem túl elegáns hisztigörcse közben Katie Price Twitter-oldalán tudatta a világgal, mindenki megnyugodhat, ősellensége nincs a gépen.

AJÁNLOTT LINKEK:

Victoria Beckham járatot cserélt, hogy elkerülje Katie Price-t – angolul (Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik