Kultúra

Nem fognak szemétkedni az Oscar-díj házigazdái

Anne Hathaway és James Franco letették a nagyesküt, hogy nem fognak Ricky Gervais-féle poénokkal operálni a vasárnapi díjátadón.

„Ha olyan műsorvezetőket akarnak látni, akik kipécézik maguknak a meghívottakat, akkor ne is kapcsolják be a tévét” – jelentette ki Anne Hathaway a Hollywood Reporternek a Francóval való első közös interjún. „Szerintem a szemétkedő humort sokkal nehezebb jól csinálni annál, mint amire én képes vagyok. Kényelmetlenül érezném magam közben, arról nem is beszélve, hogy én vagyok az Oscar-átadók történetének legfiatalabb házgazdája – nem érdemeltem ki, hogy bárkinek beszólhassak” – mondta a 28 éves színésznő.

Partnere, James Franco két okból is idegeskedhet majd vasárnap – műsorvezetői teendői mellett ugyanis versenyben van a legjobb férfi főszereplő díjáért. Franco azonban sansztalannak tartja, hogy ő vigye haza a szobrot. „Mindenki tudja, hogy Colin Firth fog nyerni, már elfogadtam a dolgot. Ráadásul a műsorvezetés lehetővé teszi, hogy anélkül menjek el az ilyen ceremóniákra, hogy totál vesztesnek érezzem magam” – viccelődött Franco, aki partnernőjéhez hasonlóan először visszautasította a házigazdai felkérést. A két színész állítja, végül egymás kedvéért vállalták el a ceremónia vezetését.

AJÁNLOTT LINKEK:

Franco és Hathaway szabályai az Oscarra – angolul (The Hollywood Reporter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik