Szórakozás

Újabb hollywoodi sztár a közösségi oldalakon

James Franco színész utolsó bejegyzésében arról panaszkodik, hogy kihúzták a dalát az Oscar-díjkiosztó programjából.

Múlt pénteken James Franco is beadta a derekát: a színész hivatalosan is regisztrálta magát a Facebook és a Twitter internetes közösségi portálokon. A fiatal színész először egy mobiltelefonos felvételt töltött fel, amelyben bejelentette, hogy ezeken az oldalakon valóban ő lesz jelen, míg a többi James Franco-oldalt szélhámosok készítik.

James Franco az első négy napon százezernél is több rajongót gyűjtött magának a neten, noha túl sok minden egyelőre nem történt az oldalain. Az Oscar-díjra jelölt színész feltett pár fotót és rajzot, illetve utolsó bejegyzésében egy vicces dalt, amit a címe szerint ő ad elő. Erről annyit ír: “ezt kihúzták az Oscar-gáláról. A francba”.

A 33 éves színészt az egyik legígéretesebb fiatal hollywoodi csillagnak tartják. A többség a Pókember 3. című filmből ismeri, noha az elmúlt tíz évben számos díjat nyert különböző alakításaival. James Franco idén elnyerheti az Oscar-díjat is, hiszen a legjobb férfi főszereplő kategóriájában jelölték a díjra a 127 óra című filmben nyújtott alakításáért. Emellett február 27-én, vagyis magyar idő szerint hétfőn hajnalban ő lesz a díjkiosztó gála egyik házigazdája is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik