Szórakozás

Charlie Sheennek új csaja van

És nem pornósztár! Legalábbis a hölgy és a színész intim pillanatát megörökítő X17 szerint – az oldal munkatársai akárhogy próbálták, nem tudták beazonosítani a szőkeséget.

Sheent és a hölgyet egy irodaház mellett kapták lencsevégre Casablancasban. Amikor a fotós megkérdezte, hogy állnak a dolgai, a színész csak annyit válaszolt, hogy „nyerésben van”. A hölgy kilétére vonatkozó kérdéseket azonban gyorsan rövidre zárta, majd kicsivel később kézen fogva távozott a szőkeséggel.

A felvételek tanúsága szerint a színész és barátnője igencsak fesztelenül viselkedtek egymás társaságában – miután pedig Sheen a TMZ-nek bevallotta, hogy pillanatnyilag két „istennő” is van az életében, azonnal beindultak a találgatások a szőke szépség és Sheen kapcsolatának komolyságát illetően.

A problémás színész közben csendesen újra munkába állt hétfőn. A beszámolók szerint a Két pasi meg egy kicsi (végre teljes) stábja reggel 10 körül kezdett el forgatni Westlake Village-ben, a kipihentnek és boldognak tűnő Sheen pedig 4 órát töltött el a helyszínen, ahová szintén magával vitte barátnőjét. „Együtt pózoltak a fotósoknak. Kicsit olyan volt, mintha körbemutogatná a csajt” – jelentette ki az X17 fotósa.

AJÁNLOTT LINKEK:

Az újra forgató Sheen megmutatta a barátnőjét – angolul (X17)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik