Szórakozás

6,8 milliót kaszál havonta Janicsák Veca?

Az X-Faktor legjobb női énekese fellépésről fellépésre jár, az elmúlt időszakban heti tíz koncertet adott.

A tehetségkutató óta rengeteg felkérést kap, és szinte az ország valamennyi pontján koncertezik, de Veca nem sajnáltatja magát. Pedig még magára sincs elég ideje, mert saját bevallása szerint is „nagyon megy a szekér”, de azt tervezi, tavasszal visszavesz a tempóból. Szeretné úgy alakítani az életét, hogy kényelmesen megférjen egymás mellett az éneklés és a magánélete is – árulta el az Új Ásznak az énekesnő.

A 21 éves lánynak azonban valóban nem lehet oka a panaszra: egy január közepén nyilvánosságra hozott árlista értelmében Janicsák Vecát egy 30 perces fellépésre 170 ezer forint plusz áfa, plusz útiköltség térítésért cserébe lehet megkaparintani. Ez azt jelenti, hogy az énekesnő februárban – az általa említett heti tíz koncerttel számolva – 6,8 millió forintot kaszál a fellépéseiből. Természetesen az összeg nem teljesen az övé, hiszen Veca mögött komoly menedzsment és stáb áll, akik szintén részesednek a pénzből, de még így is zsíros gázsit vihet haza.

Veca legutóbb február 19-én az ALL-STAR Kosárlabda Gálán lépett fel Budapesten, ahol a magyar Himnuszt énekelte el hegedűkíséret mellett, hibátlanul, nem úgy, mint Christina Aguilera, aki a 45. Super Bowl előtt végigbakizta az amerikai himnuszt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik