Szórakozás

Janicsák Veca és Geréb Ágnes is díjat kapott

Mindketten az első helyen végeztek az évtized legbefolyásosabb női szereplői között.

A Nők Lapja című magazin olvasói az elmúlt évtized legbefolyásosabb női szereplőire szavazhattak a napokban közélet, zene, színművészet, irodalom és sport kategóriában – értesült a STOP.hu.

A díjátadó egyik legnagyobb meglepetése kétség kívül az volt, mikor kiderült, közélet kategóriában Geréb Ágnes végzett az első helyen. A jelenleg házi őrizetben ülő szülésznő helyett lánya vette át az elismerést, aki szerint a meghurcoltatás az egyik oka annak, hogy édesanyja megkapta ezt a díjat. A bábát az RTL Klub híradójának műsorvezetője, Erős Antónia követte, míg a dobogó harmadik fokára D. Tóth Kriszta állhatott.

Irodalom kategóriában Szabó Magda, Schäffer Erzsébet és Fejős Éva, sport kategóriában Egerszegi Krisztina, Polgár Judit és Görbicz Anita, színművészet kategóriában pedig Eszenyi Enikő, Törőcsik Mari és Schell Judit voltak a legkedveltebbek.

A legjobban az X-Faktor énekesnője, Janicsák Veca lepődött meg, aki alig pár hónappal azután, hogy először debütált a tehetségkutató színpadán, máris az első helyen végzett az elmúlt tíz év meghatározó női alakjai között. Vecát Palya Bea, majd Rúzsa Magdi követte a kategóriában.

AJÁNLOTT LINKEK:

Geréb Ágnes házi őrizetben tudta meg a hírt – meglepődött (STOP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik