Szórakozás

VV Éva legszívesebben kiüldözné Szandikát

A Törtető szerint a Plasztik cica más elől veszi el feleslegesen a lehetőséget.

Fura terveket szövöget a ValóVilág dús ajkú nehézbombázója: a szókimondó szőkeség szeretné már elhagyni a luxusbörtönt, így szívesen venné, ha Gombi őt nevezné meg szerdán párbaj ellenfelének. Célja elérése érdekében azonban nemcsak a Szépfiút, de barátait is megkörnyékezte és arra kérte őket, a legközelebbi kiválasztáson tegyék rá a jelüket. Ezen persze Éva kiakadt, és Alekosznak sírta el a bánatát.

A Törtető igazságtalannak tartja, hogy míg egyesek szinte bármit feláldoznának azért, hogy bent maradjanak a Villában és megnyerjék a főnyereményt, mások, például annak idején Olivér, most pedig Gombi és Szandika azért könyörögnek, hogy kiessenek a versenyből. Ráadásul Éva szerint tettükkel komoly veszélybe sodorják a többi villalakót, hiszen könnyen meglehet, hogy győztesként térnek vissza a párbajról, miközben igazából a hátuk közepére sem kívánják már a „börtönéletet”. „Aki ki akar menni, az essen ki és menjen ki. Én nem azért jöttem ide, hogy kiessek” – fakadt ki a Törtető.

Éva szokásos vehemenciával előadott panaszáradatát az ajtó mögött fülelő Gombi is végighallgatta, aki azonnal Szandikához sietett, hogy elújságolja, hogyan vélekedik róluk a Törtető. A Plasztik cicának sem kellett több, alaposan kiosztotta a boglyahajú valóságshow-hőst.

AJÁNLOTT LINKEK:

ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT A VILLALAKÓK ÉLETÉBEN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik