Szórakozás

RTL Klub: Olivér nem vetkőzhet

Egy nemzetközi női magazin alsónadrágos fotózásra kérte fel a ValóVilág Vagányát, de az anyacsatorna "beintett".

Mióta Olivér kiszabadult a Villából, szinte egy perc szabadideje sincs. Rendszeres vendég a valóságshow délutáni különkiadásában, a BeleValóban, egymást érik a különböző felkérések, és egyesek már azt is tudni vélik, hogy hamarosan műsorvezetői szerepben is kipróbálhatja magát a csatornánál. A ValóVilág szériáinak egyik legnagyobb taktikusa nem is csinál titkot belőle, hogy alaposan ki akarja használni a hirtelen jött hírnévből adódó lehetőségeket, de úgy látszik, ehhez az RTL-nek is lesz pár szava.

Történt ugyanis a napokban, hogy Olivér testi adottságaira egy női magazin szerkesztői is felfigyeltek, és felkérték, hogy álljon nekik modellt egy félmeztelen fotósorozathoz – írja keddi számában a Bors című napilap. Csakhogy a Vagány többek között Vincze Ottó és a TV2 Megasztár-énekese, Kállay Saunders András mellet pózolt volna a képsorozaton, ehhez pedig a valóságshow-hőst felfedező anyacsatorna konkurenciaharc címén nem járult hozzá.

Így a 32 éves dublőr nem tudta ledobni a textilt, de azt mondja, nem is bánja. Nem tartja magát olyan jó pasinak, hogy alsónadrágban pózolgasson, nincs megelégedve a testalkatával, ráadásul menyasszonya, Enikő miatt sem domborított volna szívesen.

AJÁNLOTT LINKEK:

Olivért eltiltotta a vetkőzéstől az RTL (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik