Szórakozás

Újabb kínos ValóVilág-videó

A felvételt egy nappal ezelőtt töltötték fel a világhálóra; a Testvérpár férfi tagja éppen azt ecseteli a villatársainak, hogyan menekült a rendőrök elől 13 évesen.

Bécinek – állítása szerint – már többször meggyűlt a baja a rendőrséggel, egyszer fiatalon ellopta a szülei autóját és jogosítvány nélkül kocsikázni indultak a barátaival. Hogy pontosan, mi lett a történet vége, nem lehet tudni, ugyanis, mielőtt még belelendült volna a sztorizgatásba, a műsor szerkesztői azonnal a riportszobába kérették, az online közvetítést pedig megszakították.

Nem sokkal később Béci visszatér a társaihoz, és csupán annyit fűz a történtekhez: “ne szólj szám, nem fáj fejem”. Gombi meglepve kérdezi: nem lehet ilyenekről beszélni? Erre azonban ismét elsötétül a képernyő, és megjelenik a „pillanatnyilag nincs közvetítés” felirat.

Nem ez az első eset a valóságshow történetében, hogy ismeretlenek a Youtube-on szivárogtatnak ki az összefoglalókból kivágott részleteket. Korábban VV Éváról is felkerült egy videó, amin rasszista jelzőkkel illette a Villa testvérpárját, valamint VV Olivérről is, aki az X-Faktor sztárját, Vastag Tamást alázta porig. És akkor még meg sem említettük VV Gigi elszólását, miszerint a Jerzyvel töltött romantikus éjszakájuk olyan nagyon kamu volt, hogy többször is fel kellett venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik