Szórakozás

Hajdú kiborult Sarka Kata félaktjai miatt

A házaspárt kellemetlen meglepetés érte. Péter őrjöng, Kata szégyelli magát.

Pikáns képek kerültek elő a Frizbi műsorvezetőjének nejéről, természetesen a pár tudta és beleegyezése nélkül. A fotók egy tengerparti nyaraláson készültek, még három évvel ezelőtt, melyek azért is különlegesek, mert még a kétszeres anyuka szülése előtt készültek – számolt be a TV2 Aktív című műsora.

Sarka Kata nem tud örülni az új telefonjának. Hajdúnéról ugyanis a régi telefon memóriájából valahogy az egyik bulvárlap szerkesztőségébe szivárogtak a házaspár magáncélra készített, privát aktképei.

A Frizbi műsorvezetője őrjöng, és arra gyanakszik, hogy akkor kerültek idegen kézbe, amikor Kata régi telefonjáról az újra átmásoltatták az adatokat.

Sarka Kata most azért mérges a leginkább, mert soha nem akarta magát, így, egy szál bugyiban megmutatni, pedig korábban lett volna lehetősége: a Playboy kétmillió forintot ajánlott a celebfeleségnek, ha ledobja a textilt. Kata többek között édesapja miatt nem vállalta el a felkérést, így most is előtte szégyelli magát a legjobban.

Hajdúék azt mondják, legközelebb jobban odafigyelnek majd arra, hogy alaposan eltüntessék a mobiltelefonról a mentett adatokat, hiszen Kata a botrány ellenére a monokinizést nem hajlandó feladni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Péter őrjöngött, Kata szégyelli magát – Hajdúné pikáns fotói! (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik