Szórakozás

Hajdú beperli a „gusztustalan” hírportálokat

A TV2 műsorvezetője megelégelte a szenzációhajhász szalagcímeket.

Mint arról korábban beszámoltunk, Sarka Katát ismét kínos helyzetbe hozta a bulvársajtó – az egyik napilap szerint éhezteti hat hónapos kisfiát, Dávidot. A celebanyuka egy ruhapróbán elegyedett szóba az újságíróval, teljesen ledöbbent azon, amikor azt olvasta vissza az lapban: két és fél decire csökkentette gyermeke napi tápszeradagját. Kata a Mokka kedd reggeli adásában elmondta, szinte egy szó sem igaz a cikkből, csupán annyi felel meg a valóságnak, hogy a kis Dávid valóban nagyon szereti a hasát, de emiatt soha nem vont meg tőle tápszert.

Dr. Czinner Antal, a Heim Pál Gyermekkórház professzora szerint is kizárólag elírásról lehet szó, hiszen ennek többszöröse a babák ajánlott napi szükséglete. A gyerekeket ugyanis csak azután szabad elkezdeni az egészséges táplálkozásra nevelni, amikor már nem anyatejjel vagy tápszerrel táplálkoznak, hanem hagyományos étellel – árulta el az Aktív kedd esti adásában a professzor.

Az újság azóta már rendezte a Hajdú-Sarka házaspárral a kellemetlenséget, de a showman nem elégedett meg ennyivel, úgy döntött, beperli a „gusztustalan hírportálokat”, akik a hibás hírt még inkább elferdítve jelentették meg.

AJÁNLOTT LINKEK:

Hajdú Péter hírportálokat készül perelni (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik