Szórakozás

Hajdú elleni tüntetést szerveztek a Szíj-rajongók

A műsorvezető háza előtt akartak demonstrálni Szíj Melinda rajongói. Hajdú a Frizbi felvételén sértette meg a Megasztár 5 felfedezettjét.

Nem aludtam az éjjel és egy világ dőlt össze bennem – mondta a Mokkában Hajdú Péter műsorvezető azzal kapcsolatban, hogy a vasárnap esti Frizbiben nem fogadta el Péter békülő jobbját Szíj Melinda. Őszinte volt részéről a bocsánatkérés, de ő nem elég, hogy nem fogadta el, még sértegette is a műsorvezetőt.

Hiába érkezett a Mokka stúdiójába Hajdú “I love Melinda” feliratú pólóban és mondta el, hogy semmi baja azzal, hogy a Megasztár énekesnője tulajdonképpen lebunkózta, Liptai Claudiát és Kárász Robit nem igazán tudta meggyőzni a show-man szándéka tisztaságáról. Hajdú nem értette, hogy miért vonják felelősségre még a saját kollégái is, amikor ő ezt az egészet csak viccnek szánta, és nem gondolta komolyan.

A műsorvezető a rajongók felé is intézett egy felhívást: a Frizbi szerdai felvételére szeretettel várja azoknak a jelentkezését, akik meg szeretnék védeni kedvencük becsületét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Claudia is tüntetne szerdán Hajdú ellen a Szíj-rajongókkal? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik