Szórakozás

Hajdú Szíj Melinda miatt magyarázkodik

A TV2 műsorvezetője szerint Melinda úgy viselkedik, mint egy kisgyerek, de ennek ellenére tiszteli az énekesnőt.

Az érzékeny lelkű Mega-döntős nehezen viseli, ha negatív kritika éri, legutóbb azon bántódott meg, hogy Hajdú Péter csíkos szatyrokat osztogatott a Frizbi stúdiójában, mely szerinte a showman ellene indított lejárató kampányának része.

A Megasztár 5 dívája megelégelte, hogy a műsorvezető folyamatosan rajta viccelődik. Melinda meg van győződve arról, hogy Hajdú Péter ezt tudatosan csinálja, és arra használja őt, hogy saját népszerűségét növelje – mondta az Aktív szerda esti adásában a győri asszony.

Melinda állítása szerint nem akar harcolni, csupán a sarkára állt, hogy kamera előtt mondja el, elég volt. A történtek olyannyira megviselték, hogy a Mokka kedd reggeli adásában elsírta magát, mikor a műsorvezetők arról kérdezték, mi a baj.

Hajdú az Aktívnak azt nyilatkozta, egyáltalán nem érzi magát hibásnak, és nem érti Szíj Melindát. Azt mondja, az énekesnő úgy viselkedik, mint egy durcás kisgyerek, akinek elvették a játékát. Ő örülne, ha olyan népszerű lenne, hogy nevéhez a Melinda-szatyrokhoz hasonlóan tárgyakat kötnének az emberek, és ezzel viccelődnének – árulta el a TV2 műsorvezetője.

Hajdú szeretne békülni Melindával, mert állítása szerint nem akarta bántani, és tiszteli az énekesnő művészetét. A 40 éves családanya azonban csak nyugalmat szeretne, azt, hogy magánéletével ne foglalkozzanak az újságok.

Hogy megtörtént-e a nagy békülés, az a vasárnapi Frizbiből kiderül!

AJÁNLOTT LINKEK:

Szíj Melinda kontra Hajdú (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik