Szórakozás

Fábry Sándor csúnyán megégette magát

A showman beletenyerelt egy közel mínusz nyolcvan fokos szárazjégbe.

A műsorvezető az Esti Showder felvételén szenvedett balesetet. A Dizájn Center vendége ugyanis ezúttal egy jégszoborkészítő mester volt, aki egy láncfűrész és egy véső segítségével mutatta be a faragás művészetét. Fábry azonban figyelmetlen volt, és egy óvatlan pillanatban puszta kézzel fogta meg a szárazjeget, ami csúnyán leégette a kezét – értesült a NapiÁsz Online.

A forgatást azonnal leállították, és orvost hívtak a műsorvezetőhöz, aki fájdalmai ellenére is tovább folytatta a show-t. A portál megkereste Fábry Sándort és a műsor producerét, Kovács Kristófot is, de egyikük sem akart nyilatkozni a történtekről.

A NapiÁsz Online információi szerint a showman komoly fájdalmakra panaszkodott, még a baleset után leápolták, és a műsor befejeztével egy kötést is kapott égési sérüléseire.

Fábryra mostanában rájár a rúd. Nemrég még siralmas nézettségi adatokról cikkeztek a lapok, pár nappal ezelőtt pedig Gregor Bernadett döntött úgy, hogy elégtételt vesz a műsorvezetőn, amiért az egyik adásban nyilvánosan megalázta őt és szerelmét, Magyar Attilát.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fábry Sándor égési sérüléseket szerzett (NapiÁsz Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik