Szórakozás

Más is lapult Bakács zsebében

A Bors információi szerint az újságíró három sajtot és egy csomag szeletelt szalámit is elemelt.

A napilap birtokába jutott az a felvétel, amely azután készült, hogy Bakácsot rajtakapták, amint egy rúd téliszalámit próbál kicsempészni a kabátja alatt, majd emiatt a budakeszi hipermarket biztonsági őrei egy szobába kísérik, ahol kihallgatják és jegyzőkönyvet vesznek fel.

A videofelvételen az látszik, hogy Bakács egy kis helyiségben ül fehér színű kabátban, és mialatt előveszi a zsebéből a telefonját, a másik kezével különböző dolgokat dobál az asztál alá. A Bors információi szerint a biztonságiak csak másnap vették észre, hogy az asztal alatt három darab csomagolt Edami sajt, s egy csomag szeletelt szalámi hevert 4532 forint értékben. A vezetők ezért újabb feljelentést tettek a budaörsi rendőrkapitányságon Settenkedő ellen.

A napilap szerette volna megszólaltatni Bakácsot is, de lapzártáig nem reagált a megkeresésükre.

Bakács korábban elárulta, olyan kevés pénzt keres, hogy szinte még élelmiszerre sem futja belőle. Az újságíró tudja, hogy hibázott, és szégyelli, hogy ilyen pitiáner dolgon veszítette el a renoméját. Azt mondta, hogy a szalámilopásért járó pénzbírság, vagy akár a letöltendő szabadságvesztés sem akkora büntetés a számára, mint az, hogy rengeteg ember csalódott benne – olyanok, akik eddig kedvelték.

AJÁNLOTT LINKEK:

Bakács nem csak szalámit lopott – exkluzív videó! (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik