Szórakozás

Torgyán börtönbe küldené Bakácsot

Az egykori agrárminiszter szerint nincs mentség Settenkedő tettére.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bakács Tibor a múlt héten keveredett bajba, amikor kiderült, hogy téliszalámit próbált meg ellopni egy budakeszi hipermarketből. Az egyik napilap weboldalára azonban szerdán felkerült az áruház biztonsági kamerájának videója, a lefülelés utáni percekről. A felvételeken jól látszik, hogy az úgynevezett detektív szobában a kritikus először kabátja jobb zsebéből húz elő valamit és azt az asztal alá dobja, majd ugyanezt teszi a bal zsebében lévő tárggyal is. A Bors információi szerint a biztonságiak csak másnap vették észre, hogy az asztal alatt három darab csomagolt Edami sajt, s egy csomag szeletelt szalámi hevert 4532 forint értékben.

Paudits Béla színművész, Torgyán Józseffel az Aktív kamerái előtt találgatta, vajon miért tehette ezt a népszerű újságíró.

„Azt az időszakot éli ez az ország, amikor mindinkább kinyilvánítjuk, hogy Mária országa kívánunk lenni. Ha viszont elfogadnám azt, amit Bakács Tibor tett, ebben az esetben a tolvajok városává züllenénk le” – nyilatkozta Torgyán a TV2 műsorában. Úgy véli, Bakács tette az egész ország számára ledegradáló, elszomorító és elfogadhatatlan. Torgyán szerint, ha Bakács börtönbüntetést kapna, legközelebb biztosan nem lopna. “Letöltendő börtönbüntetést adnék neki! Tanulja meg Bakács Tibor és rajta keresztül mindenki, hogy lopni nem szabad” – fakadt ki a politikus.

Paudits Béla 50 ezer forintos nyugdíjból él, ha valaki, akkor ő tudja, milyen téliszalámira vágyakozni. Ennek ellenére ő sem sokkal elnézőbb Settenkedővel. Úgy gondolja, ha ő be tudja osztani a pénzét, és nem vetemedik hasonló dologra, akkor Bakácsnak még inkább nem kellene.

Vasárnap este a Frizbiben mindketten kifejtik markáns véleményüket az egyre kínosabb üggyel kapcsolatban.

AJÁNLOTT LINKEK:

Meghökkentő felvétel: Bakács sajtot is lopott? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik