Szórakozás

Lady Gaga fűvel és whiskyvel írja slágereit

A popdíva a CBS 60 Minutes című műsorában bevallotta, szüksége van a tudatmódosító szerekre, amikor dolgozik.

Legyen szó akár divatról, zenéről, vagy drogokról, Lady Gaga sosem csinált problémát belőle, hogy a nagyközönség hogyan reagál majd merész kijelentéseire. Így volt ez Anderson Cooper műsorában is – a vele készült interjúban a korábban kokainfüggőséggel kezelt Gaga bevallotta, amikor zongora mellé ül, hogy megírja legújabb dalát, a marihuánához és az alkoholhoz fordul kreativitásért.

„Nagyon sokat szívok, amikor zenét szerzek” – mondta az énekesnő. „Nem fogok köntörfalazni, vagy úgy tenni, mintha nagyon józan életet élnék, mert nem így van. Amikor írok, akkor whiskyt iszom és füvet szívok.”

Gaga azonban igyekszik a kezében tartani az irányítást, és nem túlzásba vinni a „kreatív mankókat”, mert nem tesznek jót az énekhangjának.

Az interjúban a 24 éves énekesnő szerette volna abszolút világossá tenni, hogy nem népszerűsíteni akarja a droghasználatot, viszont hazudni sem akar rajongóinak. „Nem akarom bátorítani a kölyköket, de a legtöbb művész ott rontja el, hogy elkezd kamuzni a közönségének. Én nem vagyok ilyen, én nem hazudok. Kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot építettem ki a rajongóimmal, tudják, hogy milyen vagyok – és nagyon sok mindenben hasonlítok rájuk” – jelentette ki az énekesnő.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gaga részegen, beszívva írja a dalokat – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik