Szórakozás

Aguilera elesett, Gaga tojásból kelt ki

Látványos és emlékezetes előadásokból nem volt hiány az éjszakai Grammy-díjátadón.

A tegnapi ceremónia után kijelenthetjük, ez nem Christina Aguilera hónapja: az énekesnő Aretha Franklin művészete előtt adózott a Grammyn az ’Ain’t No Way’ című dallal, Jennifer Hudson, Florence Welch és Martina McBride társaságában. A hölgyek mindegyike elénekelt egy-egy örökbecsű Aretha-slágert, majd a közösen előadott ’Sisters Are Doin’ It for Themselves’ zárta a performanszot. Aguilera az álló ováció után éppen levonulni készült volna a színpadról, amikor elcsúszott, és csak kolléganői segítségével tudott újra talpra állni – az eset nem kimondottan tett jót az énekesnő alkoholfogyasztási szokásait ecsetelő pletykáknak.

Az éjszaka másik szenzációja Lady Gaga volt, akit ókori uralkodóhoz hasonló módon, négy lengén öltözött férfi cipelt be a gála helyszínére – egy tojásban! A művésznő egészen fellépéséig az átlátszó kapszulában maradt, majd a színpadon, a ‘Born This Way’ előadása közben „kelt ki”.

Gagát az éjszaka során hiába próbálták reakcióra bírni a legújabb kislemezét ért vádakkal kapcsolatban – vagyis, hogy tulajdonképpen lenyúlta Madonna ‘Express Yourself’ című dalát. A találgatásokat Madonna bátyja, Christopher Ciccone indította el, amikor kijelentette, alig hiszi el, hogy Gaga képes volt ilyen pofátlan módon meglopni a popikont.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik