Szórakozás

Gombi kedvese már az esküvőt tervezné

A lány biztos benne, hogy amint a Szépfiú kijön a Villából, megkéri a kezét.

Világéletében tipikus jó gyerek volt, az iskolában kitűnően tanult, fodrász szeretne lenni – mesélte a hot! magazinnak a villalakó büszke testvére, aki elmondta, Gombi mindig is szoros kapcsolatot ápolt a családjával, ezért viseli olyan nehezen a szerettei hiányát.

Gombi bátyja szerint öccse nemcsak a Villában, a való életben is mindig kerülte a konfliktusokat. Roppan érzelmes ember, éppen ezért a beköltözés előtt nehéz volt számára elszakadni a családjától. Mikor eldöntötte, hogy a fodrászat mellett chippendale fiúként szeretné keresni a kenyerét, akkor is kikérte szerettei véleményét, akik áldásukat adták az erotikus táncra, tudták, korábbi modell múltjának köszönhetően, ebben is sikeresen helyt áll majd.

A villalakó szerelmével, Picurral másfél éve van együtt, s a huszonhat éves lány egyáltalán nem lepődne meg, ha Gombi azonnal megkérné a kezét, amint kijön a luxusbörtönből. A barátnő a magazinnak elárulta, sokszor beszéltek már a házasságról, mert mindketten úgy érzik, hogy megtalálták egymásban a másik felüket. Azt mondja, ha megtörténik a lánykérés, rögvest elkezdik szervezni az esküvőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik