Szórakozás

Béci tért vissza a párbajról

A szavazók 61%-a a Testvérpár fiú tagját akarta a Villa falain belül tudni, így ő mehetett vissza a luxusbörtönbe.

Olivér múlt héten úgy döntött, hogy megméretteti magát az általa legnagyobb riválisának tartott Bécivel, ezért a tánctanárra tette a zöld kendőt, hogy vele küzdjön meg a bennmaradásért. Mivel ez a kihívás senkit nem lepett meg, hiszen Olivér többször kimondta, kit fog választani, a Vagányt komoly retorzióval fenyegették meg a ValóVilág szerkesztői. A 32 éves dublőrrel pénteken levélben tudatták, hogy az lett a büntetése, hogy nem lett büntetése.

Szombat este a Villa hierarchia rendszerének két egykori uralkodója mérte össze az erejét. A hangulat a luxusbörtönhöz hasonlóan a stúdióban is feszült volt: folyamatosan beszóltak egymásnak a párbajozók, mindegyikük azt remélve, neki kedvez majd a szerencse és este már újra lakótársaival lehet.

Olivér mellett barátja, Alekosz, Béci mellett pedig Gombi kampányolt a Villában. A valóságshow-hősök egyenlő arányban várták vissza a párbajozókat, a nézők azonban határozottabbak voltak, a szavazók 61%-a döntött úgy, hogy a tánctanár folytassa a játékot. A kukkolóshow ötödik kiesője így a műsor legnagyobb taktikusa, Olivér lett, aki Alekosztól búcsúzott el.

AJÁNLOTT LINKEK:

Béci fölényes győzelmet aratott! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik