Szórakozás

Felforrt a levegő a Villában

Szandika nem akarta, Giginek nem hagyták ledobni a ruháit a szexi fotózáson.

Mint arról korábban beszámoltunk, a korábbi valóságshow-hős, VV Zsuzsi nyomdokaiba lépve a még bent maradt női versenyzők a CKM férfimagazin felkérésére egy erotikus fotózáson vettek részt csütörtökön.

Szandika eleinte nem nagyon lelkesedett az ötletért, hogy egy ország előtt mutassa meg a bájait, mondván, túl kövér ő ahhoz, hogy egy szál semmiben domborítson a címlapon. Hiába könyörögtek neki a lakótársai, a Plasztik cica továbbra is agresszívan bizonygatta a saját igazát. A felturbózott szőkeség még a magazin főszerkesztőjének is azt mondta, hogy „szarból nem tudtok várat építeni”, de Pantl Péter úgy gondolja, hogy Szandikának szép formái vannak és jól sminkelhető, így végül a villalakó beadta a derekát és mellbedobással pózolt a zuhany alatt.

Anikóról is sikerült lebeszélni a melltartót a nyugiszobában, de a lényeg így is takarásban maradt. Majd jött Gigi, aki nagyon magabiztosan mozgott a kamera előtt piros alsóneműjében. Levette a melltartóját, majd kezeivel takarta magát, de Béci így is kiakadt a vetkőzésen, amiért testvére véleménye szerint túl sokat enged láttatni a sóvárgó férfi szemeknek. Ráadásul a táncoslányra olyan tangát adtak, mintha rajta sem lett volna. Majd jött Éva, aki szintén megszabadult a cicifixtől és a kezeivel takarta magát. Ő sem jött különösebben zavarba a helyzettől.

Közben a fiúk sem tétlenkedtek: szexi képeket készítettek egymásról. Alekosz nem örült a titkos feladatnak, mert emiatt lemaradt a CKM fotózás többi eseményéről, amit nagyon élvezett. Végül ő is alsónadrágban és bilincsben pózolt Olivérnek.

AJÁNLOTT LINKEK:

SZANDIKA NEM AKARTA, GIGI NEM TUDTA LEDOBNI A RUHÁIT (RTL Klub)
LENCSEVÉGRE KAPTÁK A VILLALÁNYOKAT (RTL Klub)
A Villafiúk szexi fotói (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik