Szórakozás

Óriási kárt okoz Charlie Sheen elvonókúrája

A két pasi meg egy kicsi című sorozat gyártója, a CBS televízió és a forgalmazó Warner Brothers türelmetlenül várja a színész visszatérését a rehabról.

A nyolcadik évfolyamába lépett vígjátékfolyam megakadása ugyanis tetemes kárt okoz a készítőknek. A Warner Brothers több mint 1 milliárd dolláros bevételt várt a mostani szériának a helyi tévéadók közötti terítésétől, miközben egy epizód leforgatása “alig” 4 millió dollárba kerül, beleértve Sheen heti csaknem 2 millió dolláros gázsiját is.

A Két pasi átlagosan 14,6 millió nézőt ültet a tévék elé Amerikában. A sorozat két utolsó elkészült része ezen a hétfőn és jövő hétfőn megy adásba. A kieső, február végi epizódok helyére a CBS az Egy kapcsolat szabályai sorozatból rendelt meg két pluszrészt és tárgyalásba kezdett más műsorgyártókkal is.

A 45 éves, botrányos előéletű színészt január 27-én szállították kórházba “hastáji panaszokkal” egy átmulatott éjszaka után. A partin részt vevő Kacey Jordan pornószínésznő szerint Sheen 2-5 percenként szippantott bele a “teniszlabda-nagyságú” kokainkupacokba. Másnap a filmsztár “önkéntesen” bevonult egy elvonókúrára egy meg nem nevezett intézetbe.

A CBS tavaly is kénytelen volt áthidaló megoldások után nézni, mert Sheen 2010 februárjában is elvonókúrára ment, miután Aspenben kezet emelt harmadik feleségére, Brooke Muellerre, aki azóta beadta a válókeresetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik