Szórakozás

VV Zsuzsi meztelenre vetkőzött

A Villa egykori Bombanője egy magazin kedvéért dobta le a textilt.

A ValóVilágból ismert Zsuzsi már kisfilmjében is bebizonyította, hogy ő bizony egyáltalán nem szemérmes. Ezt egy pikáns fotózáson is megmutatta.

A 23 éves lány, ahogy beköltözött a Villába, megbotránkoztatta a lakókat. A meztelenkedés mindenesetre kapóra jött neki, ugyanis az egyik férfimagazin rögtön felfigyelt rá. A csinos sztriptíztáncos egyre több ruhadarabtól vált meg, majd végül teljesen pőrén állt a kamerák előtt.

A fotózásról nem hiányozhatott a már szintén ex-villalakó, Leonidasz sem, akivel még egy feladat során kezdtek felfigyelni egymásra a luxusbörtönben, majd egy bulin elcsattant az első csók is. A fiatalok a Villa falain kívül is folytatták románcukat, azonban érezni lehet, hogy kapcsolatuk nem teljesen felhőtlen. Szinte bármin képesek összeveszni, és folyamatosan csipkelődnek. Mindketten azt állítják, bár valóban kötődnek egymáshoz, szerelemről nincs szó.

Hogy a képek hogyan sikerültek, nem kérdés, de hogy Leonidasszal együtt fogják-e lapozgatni a magazint, az még a jövő zenéje…

AJÁNLOTT LINKEK:

VV Zsuzsi vadmacskaként domborít (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik