Szórakozás

Nem igazi a botrány szexkazetta nélkül

Egy önmagát rendkívül találóan csak Felony-nek nevező hölgyemény szerint Charlie Sheen pornókarrierről álmodott, első „gyakorló” filmje pedig már el is készült.

Felony kisasszony rendszeresen szállított a színésznek lányokat, így érthető, hogy Sheen őt kereste meg először a pornófilm ötletével. A hölgy beszámolója szerint Sheen egy egész franchise-t fel szeretett volna építeni, „Charlie ördögei” címmel.

A próbafelvételre állítólag Felony „irodájában” került sor, a színész mellett szereplő hölgyek pedig éppen jókor voltak jó helyen, így kerültek be a produkcióba. A szaftos bevezető után természetesen mindenki azt várta, hogy a hölgy egyből prezentálja is a felvételt tartalmazó kazettát, Felony szerint azonban az egyetlen létező példány Sheen birtokában van. „Charlie-nál van a kazetta, én magam adtam neki oda. Meg akarta tartani, hogy később gyakorolhasson”- avatta be a részletekbe a madame a RadarOnline-t.

Felony azt is hozzátette, a felvétel óriásit szólna, ha valaha nyilvánosságra kerülne – Sheen ugyanis „szerette feszegetni szexualitása határait”, a videón így fétis-játékok mellett elfenekelés, szerepjáték és egyéb extrém dolgok is láthatóak.

A hölggyel készült interjút a RadarOnline oldalán, ITT lehet megnézni.

AJÁNLOTT LINKEK:

A színész birtokában van a prostikkal készített szexkazetta – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik