Szórakozás

Olivér adósságai elől szökött a Villába?

Egyre többen bukkannak fel olyanok, akik azt állítják, a Vagány tartozik nekik.

Olivér addig érezheti magát biztonságban, amíg a luxusbörtönben dőzsöl, ugyanis a párbaj alatt már lehet, hogy a nézőtéren ülnek majd a hitelezői is, akik egymásra találtak a Facebookon – írja mai számában a Bors című napilap.

A lap információi szerint az állítólagos hitelezők most azért szurkolnak, hogy a Villa újdonsült csődöre megnyerje a főnyereményt, ugyanis véleményük szerint ez az egyetlen esély arra, hogy valaha is viszontlássák a pénzüket.

Egy neve elhallgatását kérő kocsmáros a Borsnak elárulta, a 32 éves dublőr évekkel ezelőtt rengeteget játékgépezett. Állítása szerint Olivér többször is kért kölcsön tőle, először még visszaadta, de másodjára már elfelejtette leróni a tartozását. A férfi szerint a Villa Vagányának számtalan módszere volt arra, hogy ingyen éljen: amikor az egyik zenecsatornánál dolgozott, többször forgatott kocsmákban, szórakozóhelyeken, azt ígérve a tulajdonosoknak, hogy látszódni fog a hely, ami nagyszerű reklám lesz. Ezután számlát nyitott, és soha nem egyenlítette ki – mesélte a lapnak a kocsmáros. Hozzátette: a szombati párbajon nagyobb tömeg fogja várni a valóságshow-hőst, mint amire számít, és megtörténhet, hogy többen lesznek azok, akikkel inkább soha életében nem találkozna.

Olivér bátyja, Máté azonban nem tud arról, hogy a testvére bárkinek is tartozna, szerinte a vádaknak semmilyen valóságalapjuk sincs, és csupán félreértésről lehet szó.

A Vagány zűrös múltjából már eddig is rengeteg részlet napvilágot látott. Olivért 2009 áprilisában egy békásmegyeri bár előtt megkéselték, élet és halál között lebegett. De a rendőrséggel is meggyűlt már a baja, graffitizés miatt egy éjjelt a fogdában kellett töltenie évekkel ezelőtt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Hitelezői várják a villa kapujában Olivért (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik