Szórakozás

VV Olivérnek a rendőrséggel is meggyűlt a baja

A ValóVilág Vagánya egy éjjelt töltött a fogdában graffitizés miatt.

Olivér és gyerekkori barátja, Béla 21 éve ismerik egymást. A férfi az Új Ásznak mesélt a villalakóval közös élményeiről, melyek között bizony voltak rázós helyzetek is.

A fiúk korábban aktívan graffitiztek, és emiatt egyetlen éjszaka erejéig kénytelenek voltak a rendőrség vendégszeretetét is élvezni. Olivért és barátait éppen akkor érték tetten, amikor az egyik ház falát festették színesre, így egyenesen a fogdába vitték őket, ahonnan egy nap után szabadon távozhattak.

A valóságshow-hős barátja a napilapnak azt is elárulta, a híresztelésekkel ellentétben Olivér édesanyja nem lett öngyilkos, keringési elégtelenségben hunyt el, de az asszony korai halála nagyon megviselte a villa Vagányát.

Olivérről már korábban is lehetett tudni, hogy nem volt éppen átlagos gyerekkora. Testvére, Máté a hot! magazinnak nemrég úgy nyilatkozott: a 32 éves dublőrt gyermekként elevensége, kamaszként lázadása, fiatal felnőttként pedig anyagi nehézségei sodorták bajba. Különc természete miatt a családban mindig is “fekete báránynak” számított, aki kilógott a sorból. Olivért a gimnáziumban egyáltalán nem érdekelte a tanulás, magatartásbeli problémái voltak, sőt az igazgató a sok igazolatlan hiányzás miatt még a gyámhatóság rémével is fenyegette. Végül aztán otthagyta a sulit, és le sem érettségizett – árulta el a lapnak a villalakó testvére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik