Szórakozás

Belestek a villalakók bizonyítványába

A ValóVilág tanárai szerint a villalakók teljesítménye nagyjából azonos lehet az utca emberének tudásával.

Felelés a táblánál, agytágítás, lógás, bizonyítványosztás. A VV-játékosok egy héten keresztül napi rendszerességgel ötször 45 percig koptatták a padokat, és próbálták olajozni a kissé berozsdásodott agytekervényeiket. A tanárok nem kímélték a villalakókat, hatodik osztályos középkori magyar történelemből és matematikából töltettek ki teszteket velük. A tanárok szerint Alekoszék semmivel sem butábbak, mint a nagyátlag. A görög harcos és Szandika kivételével a csapat többsége középfokú végzettséggel rendelkezik. Csak Laci lóg ki a sorból doktori címével, ő felsőfokú terroristaelemző – derült ki a Fókusz hétfő esti adásából.

A Plasztik cica fodrásznak készült, összesen nyolc osztályt végzett, négyes-ötös eredménnyel. Magatartása miatt a középiskolából azonban hamar mennie kellett, barátja, Sanyi szerint a felturbózott szájú lány „rosszkor volt rossz helyen”.

Alekosz az általános iskolában magyarból volt jó, a matematikával már akkoriban is hadilábon állt, magatartására azonban soha nem volt panasz. Úgy gondolta, hogy elegendő neki annyi tudás, amennyit a nyolc év alatt felszedett, ezért nem volt hajlandó továbbtanulni.

A tanerők szerint Anikó fejlődött önmagához képest a legtöbbet, ezért a Rosszkislány egy kamerát kapott jutalomként.

AJÁNLOTT LINKEK:

Megnéztük a villalakók valódi bizonyítványát (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik