Szórakozás

Jillian Michaels Afrikából adoptálna

Az amerikai fitneszguru már „bent van a rendszerben” – bármikor szólhatnak neki, hogy anyuka lett.

A „The Biggest Loser”, magyarul Zsírégetők címen futó amerikai fogyi-reality személyi edzője korábban már kijelentette, hogy a biológiai órája ellenére sem lenne hajlandó gyermeket szülni, mert „nem tudná ennek kitenni a saját testét.” 36 évesen azonban már egy ideje foglalkoztatja a gyerekvállalás gondolata, ezért döntött az adoptálás mellett.

Michaels az Access Hollywoodnak azt nyilatkozta, már minden papírt kitöltött, túlesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és már az FBI is leellenőrizte. „Nem is hinnétek, hogy mi mindent meg nem néztek. Innentől kezdve csak a visszaigazolásra várok, aminek a megérkezése akár egy évig is eltarthat. A Kongói Demokratikus Köztársaságba adtam le a papírokat, szóval majd látjuk” – mesélte Michaels, majd hozzátette, teljesen mindegy, hogy kisfia vagy kislánya lesz.

A tréner nemrég jelentette be, hogy a mostani, 11. évad végén egy időre kiszáll a sikersorozatból, és legalább egy évig csak családjára koncentrál majd. Michaels az Access-nek is megerősítette, hogy 2012 végén visszatér a tévébe, addig viszont teljes munkaidős anyuka szeretne lenni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Jillian Michaels Afrikából akar adoptálni – angolul (MSNBC.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik