Szórakozás

Szandika és Éva vadul csókolózott

A két jó barátnő annyira elengedte magát, hogy erotikus nyelvcsatában forrtak össze.

Az iskolahét végén, pénteken eljött a vizsga napja: a villalakóknak számot kellett adniuk megszerzett tudásukról. Éva helyett Anikó aratta le a pálmát, ő lett ugyanis a legszorgalmasabb tanuló. Ettől a Törtető lány teljesen kikészült, a helyzetet csak tovább súlyosbította, hogy Alekosz elkezdett udvarolni a szépséges Anikónak.

Természetesen Olivérék életéből a bankett sem maradt ki: a buli hevében azonban újra csak előtörtek az érzelmek, a vagány fiú és Anikó a fürdőszobában folytatták románcukat. A Rosszkislányt annyira megviseli, hogy Olivér egyelőre nem viszonozza az érzéseit, hogy a szombat esti kiválasztáson magába zuhanva, könnyeivel küzdve pakolta a jelet a táblára.

Este különleges partyval ünnepeltek a villalakók. Silent discot tartottak, melynek az a lényege, hogy mindenki egy fülhallgatón keresztül hallgatja a zenét, így a kívülálló számára olyan, mintha csendben táncikálnának a bulizók. Így a legtöbben talán nem is hallották, mi zajlik körülöttük. Pedig izgalmas dolgok történtek. Először Szandika és Alekosz kívánta meg egymást, forró nyelvcsatát váltottak, majd Évát is bevonzotta a Plasztik cica csókos ajka, felmászott mellé az asztalra és egymásnak estek.

Az erotikus csókot, ha elmúltál 18 éves, itt megnézheted!

A vad buli után borúsabb napok elé néznek a villalakók. A nézők ugyanis szombaton arról döntöttek, meddig ne kapjanak alkoholt a riportszoba ajtaját betörő játékosok. Az online szavazás végeredménye szerint egy hétig csak üdítőitalt ihatnak.

AJÁNLOTT LINKEK:

NÉGY JELLEL OLIVÉR LETT A KIVÁLASZTOTT! (RTL Klub)
ÉVA MEGKÍVÁNTA SZANDIKÁT (RTL Klub)
Olivért küldték csatába a villalakók (Hír24)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik