Szórakozás

VV Anikó beleőrül a vágyakozásba

A Villa Rosszkislánya kikészült a napok óta húzódó szerelmi drámától, ráadásul barátaiban is csalódnia kellett.

Anikó és Olivér a péntek esti buli alatt végre kimondták, hogy bizony vonzódnak egymáshoz. A Vagány diplomatikusan fogalmazott, hiszen őt kint várja a szerelme, de a tekintete elárulta, hogy nem közömbös számára a Rosszkislány. A 32 éves dublőr már többször is bevallotta, hogy mennyire hiányzik neki a kedvese, Enikő, és a nagy szeretethiány lassan Anikó karjaiba sodorja.

Olivér még másnap reggel is a történteken tipródott és legjobb barátjától, Alekosztól kért tanácsot. A görög harcos folyamatosan próbálta játékostársát a földön tartani és nyomatékosítani, hogy rá kint vár Enikő. Elmondta, hogy nagy hülyeséget csinál, és döntenie kell, hogy melyik lányt választja.

Miközben Anikó és Olivér azt hitték, hogy senki nem veszi észre, hogy gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt, az egész Villa a kettőjük „kapcsolatáról” sustorgott. A Vagány elhatározta, hogy rendbe teszi a dolgokat, tiszta vizet önt a pohárba, és lezárja a dolgot. Félrehívta a lányt a fürdőbe, hogy megbeszéljék kettejük kapcsolatát. Elmondta neki, majdnem hülyeséget csinált, de az ő boldogsága kint van. Anikó percekig nem tudta abbahagyni a sírást, és csak azt kérdezgette Olivértől, hogy miért csinálta ezt vele, pedig Olivér csak pontot tett a Love story végére.

A szerelmes lány a szombati kiválasztás után még jobban kikészült. A Testvérpár, Béci és Gigi is rá rakta a jelét, emiatt pedig perceken keresztült nem tudta abbahagyni a sírást. Mikor egy kicsit megnyugodott, félrevonult Olivérrel a nyugiszobába. Először csak ölelgették egymást, majd később a vagány fiú megpróbálta egy kicsit jobb kedvre deríteni Anikót, több-kevesebb sikerrel. A Rosszkislány elmondta neki, nem akarja elveszíteni.

AJÁNLOTT LINKEK:

ANIKÓ: NEM AKARLAK ELVESZÍTENI OLIVÉR (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik